Monday, 27 April 2015

KAPSUL PATI HALIA NIGHTRIEMRM35
100 bijiKHASIAT & KEGUNAAN :
 
Digunakan secara tradisional untuk membuang angin, melegakan sembelit yang ringan, dan untuk mengurangkan berat badan.
 
 
CARA PENGGUNAAN :
 
Makan 4 – 6 kapsul, sebelum tidur malam.
 
 
MAKLUMAT AM :
 
Nightriem kapsul 400mg adalah salah satu penyelesaian kepada masalah perut buncit dan kegemukan bagi lelaki dan wanita. Dengan gabungan herba yang tidak asing lagi seperti CASSIA ANGUSTIFOLIAZINGIBEROFFICINALECASSIA ALATA dan FOENICULUM VULGARE memang digunakan khusus dalam rawatan tradisional untuk menurunkan berat badan yang berlebihan. Adalah penting kepada pengguna NIGHTRIEM kapsul 400mg untuk mengetahui bagaimana ia bertindak dan di sini kami akan nyatakan ialah :
 
Selepas lapan hingga sepuluh jam pengambilan empat atau enam biji kapsul sehari, sisa-sisa lemak yang tidak diperlukan, beserta kotoran dan lendir akan dibuang secara teratur melalui sistem perkumuhan, namun ianya tidak menyusahkan pengguna kerana, pembuangannya adalah berjadual.
 
Masalah kekembungan yang mengakibatkan gastrik, pening-pening atau pun loya, tidak akan berlaku lagi kerana ianya mengandungi ZINGIBER atau pun PATI HALIA yang memang telah dipercayai untuk merawat masalah tersebut. Penurunan berat badan dapat dilihat dalam jangka masa empat hingga enam minggu.
 
Setelah anda memperolehi berat badan yang ideal dan susuk tubuh badan yang menarik, anda perlu terus mengamalkan NIGHTRIEM kapsul 400mg sekurang-kurangnya dua hari sekali untuk mengekalkan berat badan anda.
 
 
Setiap biji kapsul (400mg) Nightriem mengandungi :
 
Folium Cassia Angustifolia        100mg
Folium Cassia Alata                    100mg
Rhizoma Zingiber Officinate     100mg
Semen Foeniculum Vulgare       100mg
 
 
Diluluskan oleh :
Kementerian Kesihatan Malaysia
MAL No : MAL07081562TC

No comments:

Post a Comment