Tuesday, 10 April 2012

TESTIMONI JAMU SUSUK DARA

TESTIMONI 1



Punca kanser pangkal rahim yang anda tidak sedari jika anda terus dengan ego dan malu anda sendiri. bertindak dari sekarang. jika anda tidak membuang keputihan yang saban hari akan bertambah banyak didalam faraj anda.
- pengambilan jamu untuk ketat semata - mata bukan jalan penyelesaian yang anda boleh duduk tenang.
- setakat ketat tapi tidak bersih dan tidak sehat merugikan anda utk spend some ca...sh untuk perkara yang 50% hebat.
- pengambilan jamu akan mencairkan kelompok keputihan ini. dan mengambil masa yang lama untuk cair dan keluar sehingga ke pantyliner.
- take action agresifly kerana setiap masa lendir akan terhasil dan terkumpul....

 
***just imagine jika tahi hidung yang sentiasa terhasil jika tak membuangnya setiap pagi - apa akan jadi dalam hidung tu? - serupa lah yang terjadi dalam faraj wanita semua****

KEPUTIHAN DAN LENDIR - TELAH BERJAYA BERJAYA DIKELUARKAN SELEPAS 3 HARI PENGGUNAAN

contoh gumpalan keputihan yang akan keluar dari rahim anda selepas 3 hari. jika anda membantu dengan mengorek menggunakan jari selepas panggunaan susuk kekal dara.

kuantiti sebanyak ini selalunya akan keluar time by time mengambil masa dalam tempoh 1 sehingga 2 bulan. keluar sedikit2 ketika anda buang air kecil.

tetapi jika anda menggunakan susuk kekal dara. anda membantu pengeluarannya dalam tempoh 3 ke 4 hari sahaja.

dipercayai pengguna ini telah menggunakan produk ini sudah 2 bulan. ini kuantiti paling sedikit yang berjaya dikeluarkan. pengguna ini adalah seorang ibu tunggal yang telah kematian suami sejak 6 tahun dahulu. beliau tidak pernah melakukan hubungan seks sejak dari itu.
Boleh kah anda bayangkan keputihan dan lendir bagi isteri2 yang masih bersuami dan masih melakukan hubungan kelamin setiap hari. keputihan + lendir dari dalam diri sendiri ditambah pula dengan sisa air mani suami. entah macam mana agaknya kekotoran di dalam faraj anda kan?

???????????
renung2kan dan selamat menjaga kebersihan....
kesian kan suami kita2 semua...sedang menikmati sesuatu yang kotor dari dalam faraj kita...
huhuhuhuhu

take action now...puan - puan sekalian.

ini hasil keputihan bagi seorang ibu tunggal yang kerap melakukan pembersihan faraj. ini resultnya.

agaknya anda punya entah macam mana - yang langsung tak pernah membuat pembuangan kekotoran dalam faraj sejak mendirikan rumahtangga...
nauzubillah minzalik...
jika satu hari nanti jika suami berpaling pada pucuk muda. jangan salahkan suami. sila salahkan diri sendiri. yang hakikat sebenarnya anda adalah pengotor. dan menghidangkan suami sesuatu yang sangat kotor...

PRODUK INI BOLEH DIGUNAKAN UNTUK IBU - IBU MENGANDUNG 4 BULAN KEATAS

DIGALAKKAN MEMBUAT PEMBERSIHAN INI UNTUK MEMUDAHKAN MENGANDUNG UNTUK WANITA - WANITA YANG SUKAR HAMIL.
 TESTIMONI 2 
 

 

salam sis Hani..
Ni ada testimoni dari kakak sya,1st impression sya..HATI AYAM!!sya terus lompat dari kerusi tym kakak sya bagi tunjuk..hahaha..x sangka rupa dia face to face mcm ni..

Kakak sya kata:
"Best o jamu pegantin ni,,lepas 3 hari pakai,then kasi keluar hari ke 3,Ya Allah tekejut sgt2,sekali dgn bau2 yg sangat hanyir.ndak sangka juga sampai teruk begini keluar.selama ni sya pnya tut tut tu memang berbau,tp ndak tepikir begini kotor pulak di dlm.syukurlah benda ni suda keluar,bau2 pun tiada suda"

Kak Hani..kakak2 sya bilang thank you..semua empat2 kakak sya pakai ni..insyaAllah testimoni doran g bakal meyusul. :D

No comments:

Post a Comment

BORANG PESANAN

NAMA :
EMAIL:
NO. PHONE:
ALAMAT:
KOD BAJU :

create web form